Via @Local2Local producten van boeren in de buurt bestellen

Bij Local2Local kan iedereen vanaf volgende week online producten van boeren in de buurt bestellen. De boodschappen zijn vervolgens af te halen bij een pick-up punt in de buurt. Restaurant de Kleine Baron is vanaf 15 oktober het eerste afhaalpunt in Utrecht. Het omringende platteland voedt de stad, dat is het idee achter Local2Local.

Marcel Wouters van RijnRund, deelnemer aan Local2Local

Marcel Wouters van RijnRund, deelnemer aan Local2Local

Wat is Local2Local?
Een coöperatie van ruim 45 boeren in de Kromme Rijnstreek, de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug. Local2Local is opgericht door fruittelers Anton van Garderen uit Schalkwijk, Huub van der Maat van de stichting Terecht Anders uit Bunnik en Mark Frederiks, van het Driebergse bedrijf Amped. Dit drietal investeert in de website, de marketing en de reclame en het organiseren van de distributie. De landbouw organisatie LTO en een innovatiefonds dragen ook iets bij.

Lees hier het complete AD artikel

Reacties zijn gesloten.