Veel nieuwe aanbieders op regiovlees.nl

Regiovlees-logo - kleinHet initiatief om een verzamelwebsite te maken om de regionale aanbieders van diverse soorten vlees in kaart te brengen vult zich snel met nieuwe aanbieders.

Een grote diversiteit koppelt zich aan hetgeen waar alle aanbieders voor staan: Eerlijk vlees! Of het rundvlees is of varkens-  en schapenvlees of kip, alle producten worden aangeboden, verspreid door het land. De overzichtskaart maakt het makkelijk om de adressen te vinden en de pagina’s van de aanbiedende bedrijven geven duidelijk aan waar zij voor staan.

Regiovlees.nl werkt! Voor consument en producent is het een prachtige manier om elkaar te vinden en zo het aanbod van duurzaam en diervriendelijk geproduceerd vlees letterlijk op de kaart te zetten. Zegt het voort en doe er je voordeel mee.

Reacties zijn gesloten.