Lammetjesdagen

Wij nodigen u van harte uit te komen naar de Schaapskooi op Boerderij Daalhoeve te Maastricht (Daalhof), wij verwachten namelijk vanaf maandag 4 januari weer lammetjes van onze schapen. Tijdens de lammetjesdagen in januari en februari zal de boerderij op zondagen langer geopend zijn tot 19:00 uur.

Naast onze schapen en lammetjes zijn er vele leuke andere dieren te zien op deze sfeervolle locatie. Ook is er een recent verbouwde boerderijwinkel aanwezig waarin een deel van onze producten zoals honing, stroop, wol en vlees verkrijgbaar zijn naast andere heerlijke en eerlijke streekproducten. Het is er zelfs mogelijk een hapje en drankje te nuttigen voor zeer schappelijke prijzen in de verwarmde horeca ruimte ‘de Koojstal’. De horeca is het afgelopen jaar uitgebreid met een extra sfeervolle ruimte voorzien van een grote houtkachel met fauteuils eromheen. De aangeboden gerechten zijn voor een groot deel bereid met producten van ons en de boerderij zelf. Dus ook een prima gelegenheid om kennis te maken met onze producten voor zover die voor u nog onbekend zijn! Zie ook www.daalhoeve.nl.

Locatie Boerderij Daalhoeve: De ingang van de boerderij ligt tegenover Alesiahof 35 te Maastricht. (Gelieve dit adres gebruiken ter navigatie)

Officieel adres is: Romeinsebaan 200, 6215 SK Maastricht Op maandagen is de boerderij GESLOTEN.

Wellicht tot ziens op Boerderij Daalhoeve!

Reacties zijn gesloten.