(H)eerlijk rundvlees rechtstreeks van de boerderij!

Wij, vleesboerderij Van ’t Zandeind in Riel, zijn ons er van bewust dat het voedingspatroon van de consument veranderd. Nog meer dan ooit is de consument bewust geworden van het belang om gezond, veilig en verantwoord te eten. Een lekker stukje vlees hoort hier zeker bij.
Daarom verkopen wij sinds kort ons eigen vlees op de boerderij. Of u nu kiest voor het puur natuur vlees van runderen die grazen op Landgoed de Hoevens of van het Belgisch Witblauw, ons vlees is zeer voedzaam, veilig en verantwoord. Onlangs riep een vakjury het Lakenvelder vlees al uit tot lekkerste rundvlees van Nederland. “Zo zacht, met een lekker vetje, het smelt op je tong”, aldus het juryrapport. En juist van dit vlees zijn onze allergeenvrije vleesburgers gemaakt. Ook de ambachtelijke vleeskroketten van Lakenvelders en Belgisch stoofvlees zijn populair en te koop op onze boerderij.
Onze openingstijden voor de verkoop van dit bijzondere streekvlees zijn woensdag van 14.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur. Op afspraak bent u ook van harte welkom. U kunt ons bereiken via 06-51019412 of info@vanhetzandeind.nl. Ons vlees is tevens verkrijgbaar bij Keurslagerij van Hest in Goirle.

Reacties zijn gesloten.