Regiovlees nu ook op Paginamarkt.nl

paginamarkt.nlOp PaginaMarkt.nl kunnen particulieren en bedrijven gratis vraag en aanbod van goederen en diensten uitwisselen. Dit kan vanaf nu ook met vlees. Op regiovlees.paginamarkt.nl kan iedereen vraag en aanbod tonen van het gevraagde of aangeboden product. Voor aanbieders van regiovlees.nl is dit een uitgelezen kans om de klandizie te vergroten en dat geheel gratis.

Advertenties
Beheerders bepalen zelf de vraag en het aanbod op hun markt. Zo lang de advertenties maar voldoen aan de algemene voorwaarden van PaginaMarkt.nl. Verder is het van belang dat beheerders zelf de eerste advertenties op hun markt plaatsen om deze op gang te helpen. Op een lege markt zal niemand immers kijken en kopen. Advertenties zijn voor zowel beheerders als bezoekers in 5 eenvoudige stappen geplaatst.

Kans
Grijp de kans om met slechts een klein beetje moeite je winst- en groeikansen te vergroten. Makkelijker kun je het jezelf niet maken en dat gratis!

Reacties zijn gesloten.