Nieuwsbrief van De Woeste Grond

Hallo,

Door orkaan Ophelia bij Ierland hadden we recordhoge temperaturen in Nederland. Hierdoor konden we nog even heerlijk nazomeren! Lekker naar buiten en onszelf trakteren op een verkoelend drankje, in plaats van een warme versnapering bij de open haard. We hebben gemerkt dat een aantal klanten de BBQ weer ‘van stal’ hadden gehaald voor het bereiden van heerlijke staartstukken. Het volgende seizoen leek voor even nog heel ver weg…
Het warme weer van de afgelopen dagen heeft onze Woeste slager Léon niet tegengehouden om door te gaan met de voorbereidingen op de komende koude dagen. Met de airco aan heeft hij de laatste hand aan de rookworsten gelegd en is hij aan het brainstormen geweest over hoe de kerstpakketten er dit jaar uit gaan zien.
Maar… de zomer lijkt nu écht voorbij, de herfst maakt zijn intrede. De dagen worden korter en de bomen verkleuren. Ieder seizoen heeft zijn eigen (culinaire) charme; de heerlijke stamppotjes verschijnen weer op tafel in een behaaglijk warm huis en we gaan ons weer langzaam ‘opwarmen’ voor de komende feestdagen.
Ook het assortiment van De Woeste Grond is klaar voor het nieuwe seizoen! Vanaf nu zijn onze heerlijke rookworsten (rund en varken) verkrijgbaar in onze webshop. Om alvast relatiegeschenken te bestellen voor de komende feestdagen, kun je een mailtje sturen naar eugenie@dewoestegrond.nl.
Graag tot ziens in onze webshop!

Woeste warme groet,

Het Woeste team

 

 

Reacties zijn gesloten.