De Vlaamse regeringscoalitie is het eens geworden over een strenger klimaatbeleid. Daarbij mag de landbouw minder broeikasgassen veroorzaken, maar de veestapel hoeft niet te worden verkleind. Eerder had Vlaanderen zich tot doel gesteld dat de CO2-uitstoot binnen tien jaar met … Lees verder
Beste lezer(es), Komende week komt het vlees van het Galloway en Maine Anjou rund weer binnen, dit betekent dat zowel de rundvleespakketten als de losse onderdelen vanaf nu te bestellen zijn! Wilt u speciale onderdelen vers (houdbaarheid in de koeling: … Lees verder
Hallo, Door orkaan Ophelia bij Ierland hadden we recordhoge temperaturen in Nederland. Hierdoor konden we nog even heerlijk nazomeren! Lekker naar buiten en onszelf trakteren op een verkoelend drankje, in plaats van een warme versnapering bij de open haard. We hebben gemerkt dat een aantal klanten de BBQ weer ‘van … Lees verder
Bezoekers van muziekfestival Welcome To The Village bij Leeuwarden kunnen zich volgende week tegoed doen aan biefstuk, stoofvlees en saucijzen gemaakt van ponyvlees. De organisatie wil hiermee de discussie aanzwengelen over verantwoorde voedselstromen. Het ponyvlees is afkomstig van drie hengsten: … Lees verder
Zeeland, 29 juni 2017 – Peter en Mieke Schraven openden op 1 mei hun deuren: Eeterij D’n Oven is een veelzijdig restaurant en beoogde evenementlocatie in een voormalige koeienstal. De Provincie Noord-Brabant beloont de ondernemers op 29 juni met de … Lees verder
Vleesveebedrijf van Hugo Bogers & Zonen in Bergen op Zoom verkoopt puur natuurvlees van eigen runderen in boerderijwinkel. De vleesvee runderen grazen in natuurgebieden en worden daarna afgemest op het bedrijf. … Lees verder
De familie Wals opende in april hun winkel Het Rijpermes in het Noordhollandse De Rijp. De familie is ook de eigenaar van Vleeshandel Topkip en Slagerij Rookwerk. Zij leveren vooral vlees aan groothandels, poeliers en slagers. Particulieren kunnen nu terecht … Lees verder
De beste en lekkerste burgers maak je van #Regiovlees 🙂 Dit jaar viert de Big Mac zijn vijftigste verjaardag. De burger blijft alom populair, maar kenners verwachten dat het broodje plaats moet gaan maken voor kwalitatievere burgers. “Hamburgerrestaurants komen als … Lees verder
Vanaf volgende week is weer lamsvlees verkrijgbaar. De volgende pakketten bieden wij diepgevroren aan: Heel lam van 20 kg voor € 190 en half lam van 10 kg voor € 100. Schouders zijn verkrijgbaar geheel, in schijven of als rollade. … Lees verder
Gijs uit Ouderkerk a/d Amstel heeft zijn vriezer weer vol met vleespakketten van 5 en 10 kilo. Kijk voor informatie op zijn pagina of bestel via http://www.vleesvangijs.nl/contact-bestellen/ … Lees verder