Familie Kurvers in Echt is winnaar van de Mooiste Modderpoel-verkiezing 2015 van Wakker Dier. Het bijzondere aan deze poel is de grootte. Er kunnen veel zeugen tegelijk in. Familie Kurvers is een van de acht varkenshouders die zich hebben aangesloten … Lees verder
Buffelboer Arjan Swinkels uit het Brabantse Son en Breugel kroop gisteren in de modderpoel bij zijn waterbuffels. Daar heeft hij een goede reden voor. Op deze wijze probeert de eigenaar van De Stoerderij een vertrouwensband op te bouwen met zijn … Lees verder
Roos Pommerel en Francien Knorringa gingen op bezoek bij Richard van Pelt van Vlees van de Woeste Grond op 1 juli 2015. Lees hier het verslag … Lees verder
Crowdbutching via www.sameneenkoekopen.nl Betsy rechtstreeks uit de wei op uw bord Koop samen met je hele familie een koe, rechtstreeks uit de groene Oost-Nederlandse wei. Laat haar met aandacht slachten, laat het vlees rijpen en verwerken en vervolgens bezorgen in … Lees verder
BOXTEL – Bijna de helft van de shoppers wil dat de lokale supermarkt vlees uit de regio aanbiedt. Consumenten zijn meer belang gaan hechten aan vlees van Nederlandse bodem, blijkt uit de Vion Consumer Monitor. Nederlands vlees wordt door zo´n tweeduizend … Lees verder
De familie Arns houden waterbuffels voor de melk. Deze melk wordt zelf verwerkt tot mozzarella,yoghurt en feta deze is middels te koop in hun winkel die op zaterdag is geopend van 10 tot 17 uur. Ook verkopen zij het vlees … Lees verder
Bert Schreibelt en Ans van Bergen hebben de beste varkensslagerij van Nederland. Rust en roggemeel vormen het geheim achter zijn smakelijke varkensvlees. En daarnaast is er de enorme kennis en ambachtelijke ervaring van Bert in het maken van hammen, worsten … Lees verder
Slagerij Franz Gerritschen is een echt ambachtelijk bedrijf waar kwaliteit en smaak van het vlees en de vleeswaren zeer hoog in het vaandel staan. De volledige verwerking van zowel runderen als varkens vindt plaats in de eigen slagerij/worstmakerij. Franz Gerritschen … Lees verder
Het achterhoeks Heldervarken is speciaal gefokt voor de smeuige, malse vleessmaak, met weinig tot zeer weinig drip-verlies en een unieke stevige beet. Dit heeft zijn oorsprong in het varken zelf. Het vlees van het Heldervarken is over het algemeen goed … Lees verder
Natuurzuiver geproduceerd Jersey kalfs- en rundvlees is antibioticavrij. Het is vlees van gras gevoerde dieren die zoveel mogelijk op natuurgrond hebben gelopen. De vleeskwaliteit van Jersey runderen is onbekend maar van hoog niveau. Met een hoog percentage intramusculair vet.http://www.jerseyvleesbestellen.nl … Lees verder