De Ruijter Vlees

De Ruijter Vlees is een familiebedrijf midden in het Groene Hart. Sinds 1965 fokt en verzorgt de familie Belgische wit-blauwe dikbilkoeien in Polsbroek. Broers Jan en Kees runnen het familiebedrijf met passie. Het welzijn van de prachtige koeien staat daarbij centraal. Alle dieren worden op een verantwoordelijke wijze grootgebracht en afgemest, waarbij ze het grootste gedeelte van het jaar in de wei genieten.

Zowel de jonge als de volwassen dikbilkoeien staan in de periode van april tot begin november in de wei. Het is belangrijk voor het welzijn van de dieren dat ze de ruimte hebben om lekker te grazen.
In de wintermaanden en in de periode dat de koeien afgemest worden komen ze naar stal. Het vee wordt gevoerd met hoogwaardige snijmais, kuilgras, hooi, muesli, bix en bietenpulp. Deze natuurlijke en zuivere voedingsmiddelen dragen bij aan de gezondheid van de dieren.

Het vrouwelijk vee blijft 6 tot 8 jaar op de boerderij. Ze verblijven het grootste gedeelte van het jaar in de wei.

De verantwoordelijke en liefdevolle manier van fokken van familie de Ruijter komt niet alleen het welzijn van de dikbilkoeien ten goede. Het resulteert ook in (h)eerlijk, 100% traceerbaar mals vlees met een volle smaak.

Informatie:
In onze winkel en webshop verkopen wij onze eigen rundvleesproducten, per stuk of per 2 verpakt, bevroren en zelf uit te zoeken in de vriezers. Onze vleespakketten zijn op bestelling ook verkrijgbaar in de winkel.

Wij bezorgen 2x per week gratis thuis in de regio!

Daarnaast verkopen wij ook scharrel Kip van Tante Door en scharrel Varken van Natuurlijk scharrelvlees.
Deze producten zijn ook per 2 verpakt en bevroren.

Ras: Belgische Blauwe

Adres:
Noordzijdseweg 137A
3415 RB, Polsbroek
Utrecht, Nederland
Tel. 06-30 08 56 96

Naar de website