De Terp

Vanaf een kleinschalig veebedrijf in de Betuwe stellen wij een eerlijk pakket samen van biologisch Limousin rundvlees. Lekker en duurzaam, geen stukje vlees gaat verloren!

De Terp biologisch vlees.Biologisch Limousin rundvlees uit de Betuwe.
Onze koeien grazen minimaal 7 maanden per jaar op de weides. De rest van het jaar staan ze op stro in een open potstal. De kalfjes blijven bij de moeder.
De koeien krijgen uitsluitend grasklaver en kruiden te eten. Alle dieren behouden hun hoorns.

Overwegend mager vlees van superieure kwaliteit.

Onze koeien staan in Erichem, het hart van de Betuwe, bij biologisch landbouwbedrijf ‘De Terp’.
Een bedrijf met hart voor de aarde en dieren. Wij hebben koeien om met eigen mest ons land te bemesten waar we gewassen op telen. De grasklaver en tarwe die wij onder andere
verbouwen gaat weer terug naar de koeien. Ons streven is vanuit biologisch-dynamisch oogpunt
een gesloten kringloop. Het overschot aan vee gebruiken we voor het vlees en proberen via deze
weg alle delen van de koe te gebruiken en verspilling zoveel mogelijk tegen te gaan.

Ras: Limousin

Adres:
Lutterveld 2a
4117 GV, Erichem
Gelderland, Nederland
Tel. 06-30 00 22 13

Naar de website