Duurendseind

Streek-zorgboerderij Duurendseind heeft zijn wortels in de biologische veehouderij en is opgericht in 1990. 20 Jaar biologische bedrijfsvoering hebben geleid tot veel ervaring. Het cultuurhistorische Nederlandse met name Noordbrabantse Brandrode runderras heeft een prominente plaats op de boerderij. De koeien grazen voornamenlijk op de natuurterreinen in de gemeente Oss en Veghel, langs respectievelijk de Hertogswetering (op de Ecologische Verbindingszone) en waterloop de AA. Er is dan ook een samenwerking met de grondeigenaren waterschap AA en Maas en gemeente Veghel.

DuurendseindDe schapen met lammeren weiden om de boerderij Duurendseind langs de bredestraat in Ravenstein die u vind in het verlengde van de deursenseweg in Berghem. De schapenhouderij heeft geleid tot het stoppen van de biologische bedrijfsvoering omdat hierin te weinig biologische afzet gerealiseerd kon worden.

Vanaf 2006 is streekboerderij Duurendseind ook zorgboerderij geworden omdat ex-alcoholen drugsverslaafden werkzaamheden verrichten op de streekboerderij. Dit varieerd van voeren van schapen en koeien tot repareren van trekker en electrische installaties in de bedrijfsgebouwen tot schapen scheren en maaien van perceelsranden.

Producten

Streekvlees :
rund : in pakketvorm of in afzonderlijke vleessoorten
lam: in afzonderlijke vleessoorten

Biologische koeienkaas
Verkrijgbaar in de smaken: jong belegen, belegen, oud, fenegriek,
knofloook/basilicum enz. Onze kazen smaken echt anders lekker!

Duurendseind worstebrood 1.20 euro/stuk.
Gemaakt uit duurendseindgehakt en ambachtelijk gemaakt brooddeeg.

Biologische schapenkaas
Jong schapenkaas – – een echte aanrader!

Biologische geiten feta

Biologische aardappelen

Ras: Diversen

Adres: Bredestraat 29
5371 LV, Ravenstein
Noord-Brabant, Nederland
Tel. 06-52 27 10 71

Naar de website