haKOEna rundvlees

Duurzaam & ambachtelijk rundvlees direct van de boer!

HaKOEna, hét initiatief voor ambachtelijk, diervriendelijk en duurzaam rundvlees. Komt voort uit de 6de generatie van een boerengeslacht. De koeien zijn van de Franse rassen Limousin en Blonde d’Aquitaine. Zij lopen vrij in de weilanden rond de Gillishof in Bocholtz, Zuid-Limburg. Dus je weet altijd waar ze vandaan komen. De runderen smullen van het gras en een beetje granen van eigen land die ze er als lekkernij bij krijgen. Ze herkauwen alles op hun gemak en genieten in alle rust van het mooie dat het leven hen biedt. Dat belonen zij met topkwaliteit rundvlees dat jij héél gemakkelijk online bestelt. Direct van de boerin, zonder tussenschakels, bezorgen wij dat bij jou thuis.

De haKOEna koe
haKOEna is de naam voor de koe die echt geniet van wat de natuur te bieden heeft. Zij loopt buiten als het weer en de weiden dat toelaten. Als ze dat wil kan ze de stal in met stro, veel licht en lucht. Heeft ze een kalf, dan blijft een hele poos bij haar. Ze eet gezond gras in de zomer en in de winter hooi en ingekuild gras van eigen land. De haKOEna is van het Franse vleesras Limousin. Een oeroud, sterk en gezond ras dat nog heel erg met de natuur verbonden is. Daardoor zijn zelden medicijnen nodig. Preventieve antibiotica gebruiken wij nooit. De haKOEna bekroont dat met heerlijk mals en sappig, topkwaliteit vlees.

De vleesverwerking
Het vlees verwerken wij in ons eigen EG-erkend bedrijf. Na slachten rijpt het vlees enkele weken zodat de malsheid optimaal kans krijgt zich te ontwikkelen. Rijpen, portioneren, per portie vacumeren, etiketteren en invriezen gebeurt onder optimaal hygienische omstandigheden. Doordat we het vlees op het beste moment qua rijping direct vers professioneel invriezen, behoudt het alle voedingsstoffen en is het wel tot twee jaar houdbaar met behoud van smaak, structuur en malsheid. De bezorging haKOEna pakketten bezorgen wij met geconditioneerd eigen vervoer in heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

Van zaadje tot bij u!
bij haKOEna slaan we twee handen ineen: van de landbouw en de slagerij. De koeien krijgen voer van ons land. Tot en met het vlees in uw keuken hebben wij het traject en de controle daarover in eigen hand. Van zaadje tot bij u!

Garantie
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van het haKOEnavlees en we doen er alles aan om het in optimale conditie bij u te leveren. Maar, bent u om welke reden dan ook niet tevreden of heeft u zich het pakket anders voorgesteld, dan ruilen wij dit voor een ander of u krijgt uw geld terug.

Ras: Limousin

Adres:
Ruth Firststraat 19
6418 PM, Heerlen
Limburg, Nederland
Tel. 06-52 64 89 66

Naar de website