Jan Steenbergen Biologisch vlees

BioBoer Jan Steenbergen is gespecialiseerd in het fokken van Wagyu runderen en Berkshire varkens. Alle dieren worden op eigen boerderij grootgebracht en gevoerd met eigen gras en graan. Wij hebben gekozen voor oude rassen met een uitmuntende vleeskwaliteit dat past in een duurzame en diervriendelijke bedrijfsvoering. Dat betekent dat de dieren zoveel mogelijk buiten lopen, zonder chemische bestrijdingsmiddelen, zonder preventieve antibiotica, zonder kunstmest. 

Jan SteenbergenDe Wagyu runderen en Berkshire varkens worden geslacht bij een EKO gecertificeerde slager in de regio. Het vlees wordt minimaal twee weken gerijpt en wordt door ons zelf verwerkt, verpakt en en indien nog niet verkocht, diepgevroren. Bijna alle producten worden vacuümverpakt om de kwaliteit te behouden. Gehakt producten zoals hamburgers en worst worden op schaaltjes met een folie verpakt. Alle producten zijn voorzien van een duidelijk label dat voldoet aan de aan door de SKAL gestelde eisen.

Waar te koop? Het vlees kan gekocht worden in onze boerderijwinkel (zie adres) van maandag tot zaterdag van 9:00 tot 18:00. Daarnaast bezorgen wij de bestellingen in de webwinkel vanaf 80 euro gratis aan huis door een groot deel van Nederland (www.ekovleesbestellen.nl).

Wij beschikken ook over diverse websites waarop wij ons presenteren: www.jansteenbergen.nl (info bedrijf en rassen), www.ekovleesbestellen.nl (webwinkel) en www.hetwoldervarken.nl (adopteer een varken).

Ras: Wagyu runderen en Berkshire varkens

Adres:

Dwingelerweg 11,
7964 KJ, Ansen
Drenthe, Nederland
Telefoon: 06-27 97 97 75

Naar de website