Masseurs Vleesvee

masseurs-oudgastelIn Oud Gastel, vlakbij Roosendaal, ligt de boerderij van de familie Masseurs. Op deze boerderij worden stieren van de rassen Belgische Witblauw, Verbeterd roodbont en blonde ‘d Aquitaine gehouden. Dit zijn echte vleesrassen die bekend staan om hun goede smaak en kwaliteit vlees.

De stieren worden duurzaam,  dier- en milieuvriendelijk  gehouden in stallen met stro op de vloer. Het voer dat de stieren krijgen met eigen landbouwproducten van de boerderij, zoals snijmaïs, aardappelen, hooi en tarwe. Ook krijgen zij de nodige krachtvoeders om zo vlees te produceren van een hoge kwaliteit.  De stieren worden niet geboren op de boerderij, maar aangekocht nadat zij bij het fokbedrijf bij hun moeder zijn opgegroeid.

Masseurs Vleesvee is exclusief met het Franse rundvee ras Parthenaise. Dit vleesras staat bekend om de unieke smaak en malsheid van het vlees. De dieren worden afgemest in groepshuisvesting op stro en met natuurlijke voeding. Ze krijgen de tijd om te groeien, waardoor een gezonde en ontspannen levensduur wordt bereikt. Dit komt weer ten goede aan het vlees. Parthenaise vlees is bovendien cholesterol verlagend.

Het vlees van de runderen wordt verdeeld in pakketten van 10 kg en van 25 kg. De verschillende soorten vlees die in een rund zitten, komen ook in deze verhouding voor in het pakket. De 10 kg pakketten zijn helemaal klaar om in de diepvries te gaan en zijn gelabeld, zodat u gelijk weet welk soort vlees het is.

Ras: Blonde d’Aquitaine, Belgisch witblauw, Verbeterd Roodbont, Parthenaise

Adres:

Barlaqueseweg 4
4751 SB, Oud Gastel
Noord-Brabant, Nederland
Telefoon: 0165-513700

Naar de website