Pure Milk

Wij zijn Jeroen en Jacqueline Bruin. Samen hebben we twee kinderen, dochter Demi en Mike onze zoon. Wij wonen in Sint Maarten waar we een biologisch melkveebedrijf beheren, het bedrijf heeft ongeveer144 melkkoeien, 100 stuks jongvee en 110 voorjaar 2014ha. grond.

Bijna 4 jaar geleden hebben wij besloten om ons bedrijf op volledig biologische wijze voort te zetten. Als wij goed zijn voor de natuur, dan is de natuur goed voor ons, is onze filosofie. Wij houden van de natuur en van onze dieren. Als onze koeien het goed hebben, dan vertaalt zich dat in kwalitatief hoogwaardige melk. Wij noemen dit PURE MILK.

Graag willen wij onze kennis delen d.m.v. deze site en mensen laten genieten van onze Pure milk.

Biologisch vlees
Jeroen en Jacqueline werken met het natuurlijke kringloop systeem  waardoor er een behoud is van milieu, natuur en landschap en het welzijn van dieren. Biologisch vlees is dus goed voor u, het milieu en de dieren.

Biologische producten bevatten geen kunst matige toevoegingen. De dieren krijgen biologisch voer en zijn absoluut vrij van antibiotica, mede door de energetisch werkwijze ontstaat voeding waar kracht in zit.

Diervriendelijkweiland pure milk sint maarten familie bruin
Boeren die volgens de biologische landbouwmethode werken moeten zich houden aan de regels die zijn opgesteld door de skal. Koeien mogen bij ons hun hoorns behouden en lopen als dat mogelijk is buiten.

Verkoop
Het vlees -zoals gezegd- vrij van toevoegingen en schadelijke stoffen wordt verkocht vanuit de boerderij. Evenals bij de melk kunt u bij ons terecht van maandag t/m zaterdag van 15.00-17.00 uur.

Adres:

Valkkogerdijk 9
1744 HE, Sint Maarten
Noord-Holland, Nederland
Tel. 0224 56 28 08 /06 309 570 38 /06 134 761 01

Naar de website