Salland Vlees

Salland Vlees, gevestigd aan de rand van Dalfsen en onderdeel van fok- en vleesveebedrijf Jutten, biedt u de mogelijkheid om een vleespakket te kopen. Onze Nederlandse koeien zijn van het Verbeterd Roodbont en Belgische witblauwe ras. Alleen de beste slagers en restaurants werken met dit vlees.

Wij halen enkele schakels uit de keten en verkopen vanaf nu rechtstreeks aan u de klant! Wilt u elke dag een lekker stukje kwaliteitsvlees eten? Wij selecteren voor u onze beste dikbilkoeien.

Welke koeien worden hiervoor geselecteerd?
De leeftijd van de koeien is maximaal vijf jaar. Dat betekent dat het vlees altijd mals is. De koeien worden door ons zelf of door een vaste collega slachtrijp gevoerd. De koeien krijgen mais, kuilvoer en brokken. Indien de koeien slachtrijp zijn hebben ze de juiste vetbedekking en zijn dan superbespierd. Dit resulteert in een smaakvoller en malser stukje vlees op uw bord.

Alle dieren worden uiteraard diervriendelijk gehouden, vervoerd en verzorgd.

Salland VleesOns bedrijf is niet biologisch maar onze dieren lopen gedeeltelijk in het natuurgebied De Olde Maten te Staphorst en op diverse percelen in het Vechtdal te grazen. Wij gebruiken zo min mogelijk antibiotica en kunstmest. De kalfjes lopen zo lang mogelijk bij hun eigen moeder te zogen. Verder lopen onze dieren als het even kan buiten vrij rond te grazen. Wij zijn trots op onze dieren en verzorgen ze daarom met liefde.

Verkoop van afzonderlijke vleesprodukten
Vanaf heden kunt u bij ons, naast de vertrouwde vleespakketten, ook terecht voor losse verkoop aan huis. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op.

Adres:

Hoevenweg 10A
7722 PN Dalfsen
Overijssel, Nederland
Tel. 0529-432 439

Naar de website