Van Der Vrande

Rundvleesboerderij Van der Vrande is gevestigd in Gemert. Op de boerderij worden runderen gehouden die genieten van het buitenleven in de natuur. Ze kunnen vrij bewegen en eten van het groene grasland met kruiden.  In de winter krijgen de runderen ruwvoer, welk op de eigen boerderij geteeld is. De frisse lucht in combinatie met het dierenwelzijn geeft een stuk mals vlees vol van smaak van topkwaliteit.

De dieren zijn afkomstig van het Belgisch Witblauwe runderras, het beste vleesras wat zich uit in veel mager vlees van uitstekende kwaliteit.

Inmiddels verkoopt de familie Van der Vrande al meer dan 15 jaar rundvleespakketten en hebben ze een grote klantenkring opgebouwd. Klanten die vertrouwen hebben in het vlees waarvan de herkomst vertrouwd en bekend is.

Het vlees van de rundvleesboerderij heeft een gunstige prijs kwaliteitverhouding, dit omdat er rechtstreeks verkocht wordt, zonder tussenkomst van anderen. Zij verkopen aan particulieren en aan restaurants die het rundvlees als streekproduct op de kaart hebben staan!

U kunt kiezen voor;
Rundvleespakketten van 20 en 40 kg, diepvriesklaar. (koudgeslachtgewicht)
Vers op de boerderij op te halen. Reservering gewenst.

“Een bezoekje aan onze boerderij is zeker de moeite waard!”
Mario en Carin van der Vrande

Naam Rundvleesboerderij Van der Vrande
Plaats Gemert
Telefoonnummer 0492-319419
Diersoorten Runderen
Ras Belgisch Witblauw
Manier van houden
In weilanden, ’s winters op stal
Herkomst voeding Regionaal
Eigen website
www.rundvleesboerderij.nl