Van ’t Zandeind

Van ’t Zandeind is gevestigd in Riel (vlakbij Tilburg). Het is een boerderij waar runderen van het ras Belgisch Witblauw gehouden worden. Dit echte vleesras is gefokt op de grote spiermassa en in de fokkerij wordt ook sterk gelet op het verbeteren van het ras. Ook worden enkele Hereford runderen gehouden.

Op de boerderij worden tevens excursies gehouden voor mensen die graag willen zien waar hun stukje vlees vandaan komt. Tevens wordt er een zorgboerderij-camping ingericht op het bedrijf: een camping gericht op gezinnen met speciale zorgbehoevende kinderen. De boerderijcamping wordt op een autisme vriendelijke manier ingericht en geëxploiteerd. Gezinnen met kinderen met een ontwikkelingsstoornis, waaronder o.a. autisme en ADHD kunnen het echte boerderijleven van dichtbij meemaken op een open en veilige manier.

De runderen van Van ’t Zandeind lopen in de zomer in het weiland en staan in de winter op stal. Zij worden gevoerd met zelf verbouwde mais en gras of kuilgras.

Het vlees van de Belgische Witblauw runderen is te koop direct vanaf de boerderij in pakketten van 25 kg. Het is tevens mogelijk deel te nemen aan een biefstukproeverij of een exclusieve barbecue te laten verzorgen met alleen het eigen (rosé) rundvlees op de boerderij!

Naam Van ’t Zandeind
Plaats Riel
Telefoonnummer 06-22737391
Diersoorten Runderen
Ras Belgisch Witblauw en Hereford
Manier van houden
In de wei, ’s winters op stal
Herkomst voeding Uitsluitend regionaal
Eigen website
www.vanhetzandeind.nl