Zorgboerderij De Hoop

In de zomer staan de dieren zo lang het land het kan dragen 24/7 buiten te grazen. Onze koeien staan in de winter in een splinter nieuwe stal met ruime strohokken speciaal geschikt voor ons vee. Onze koeien worden liefdevol verzorgd door de deelnemers van de zorgboerderij, krijgen veel aandacht en zijn erg mak en relaxt. De kalfjes die geboren worden blijven lekker bij de moeder lopen, en de koeien krijgen alleen medicijnen/antibiotica als ze echt ziek zijn.
Wij verkopen rundvlees van onze eigen koeien. Het vlees wordt door slagerij van Harten uit Ter Aar geportioneerd en klaar gemaakt. Daarna gaat het ontzettend vers bij ons de vriezer in en wordt het diepgevroren.

Op onze zorgboerderij is een klein zelfbedieningswinkeltje waar je eieren jam en andere producten kan kopen. Hier ligt op maandag (9-17u) , woensdag (van 15-18u) en zaterdag (van 9-17u) een bel speciaal voor de vleesverkoop. Als u buiten deze tijden wilt komen kunt u altijd een mail sturen met uw bestelling dan maken we een tijdsafspraak om het vlees af te halen.

Ras: Blonde D’Aquitaine en Belgisch Witblauw

Adres:
Ringdijk 2
2461 BZ, Ter Aar
Zuid-Holland, Nederland
Tel. 06-41 55 27 64

Naar de website